ATB PORTES OBERTES

Vine a gaudir d’un cap de setmana intensiu d’ATB!

 

Dissabte 3 de novembre. De 11h a 14.30 i de 16 a 18.30h.

ATB Primera Jornada de Portes Obertes. Escola Els Encants (Castillejos 180-184 prop de la Diagonal).  Activitat oberta a tot el públic: adult, familiar i infantil.

Dèficit d’atenció? Hiperactivitat? Falta capacitat de concentració? Dificultats a l’hora d’estar present en l’Aquí i l’Ara? ATB (Awareness Through the Body  – El despertar de la consciència a través del cos) et proposa un programa de pràctiques per desenvolupar la presència, afinar la percepció i expandir la consciència.

Quan ens permetem fer una pausa, aturar-nos i escoltar, aprenem a viure amb plena presència, som capaços de centrar l’atenció en allò que fem i de concentrar-nos, palpem la calma i l’harmonia del moment, la modulació del temps canvia i s’expandeix tot allò que ens envolta, fins i tot, i aquest és el propòsit, ens expandim nosaltres, el nostre cos i la nostra consciència.

Si ens ho permetem, oferirem als nostres infants la possibilitat d’observar l’entorn, a nosaltres i a si mateixos des d’una perspectiva nova, enfocada ja no en la pressa, la competitivitat, l’estrès, el judici, els actes involuntaris o la inconsciència sinó en la tranquil.litat, la col.laboració, la serenitat, l’acceptació, la responsabilitat, o sigui farem de nosaltres mateixos i dels nostres infants, éssers conscients.

Que ningú no es quedi sense la possibilitat de provar-ho!!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Diumenge 3 de novembre. 

Passejada amb Consciència a Collserola. Obert a un públic adult: per a tothom qui hagi fet la Formació o pràctiques d’ATB i aquells que ressonin amb la proposta.

El juliol de 1992 ATB va començar a les escoles d’Auroville, Índia, de la mà de Joan Sala i Aloka Martí. Durant 20 anys han ajudat nens i nenes de l’Índia a augmentar la seva capacitat d’atenció, concentració i relaxació. Fa tres anys que ens porten el seu aprenentatge aquí a Barcelona i ens brinden l’oportunitat de conèixer i formar-nos en la seva metodologia.

Des d’aquestes jornades intensives, us animem a viure la seva proposta en un entorn obert a la natura, resseguint noves experiències i provocant els canvis en la percepció que ens ajuden a ser més conscients de l’Aquí i l’Ara.

 

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte a educacio22@gmail.com

Més detalls a: http://despertardelaconcienciamedianteelcuerpo.wordpress.com/

Una resposta a ATB PORTES OBERTES

  1. Cristina ha dit:

    Gràcies Ivana per aquesta invitació tan interessant. Nosaltres marxem al Berguedà però a veure si a la propera ens podem apuntar. Petonets!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s